Koronavirüs sürecinde Kahramanmaraş’ta dezenfekte işlemlerini başarıyla gerçekleştiren Biyostar ilaçlama ve dezenfekte firması, Duygu Düğün Salonunda dezenfekte işlemini gerçekleştirdi.

Firma sahibi Nebi Elibol, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesine konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, '‘Firmamızda kesinlikle kimyasal madde kullanmıyoruz. Pandemi sürecinde de memleketimize hizmet etmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz. Sağlık Bakanlığı ruhsatlı olarak çalışıyoruz. Duygu Düğün Salonuna da bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Eşyalara zarar vermeden dezenfekte yaptıklarını belirten Elibol, ‘’Dezenfekte sırasında bir çok noktaya temas ediyor. Bu yüzden zarar vermemesi için çamaşır suyu olmayan ürünler tercih ediyoruz’’ dedi.

Yine süreçte ihtiyaç sahiplerinin de yanında olduklarını belirten Elibol şunları kaydetti;

‘’Kahramanmaraş için de yine gönüllü olarak bir çok noktada hizmet verdik. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara, yatalak hastalara hizmet verdik. Şehit yakınlarımızdan ve engelli vatandaşlarımızdan para almıyoruz. Polisimizin askerimizin araçlarını ücretsiz dezenfekte ettik.’’

HABER: MUSTAFA KÖMÜ

Editör: Haber Merkezi