Gönüllü Motorize Ekibi, sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı günlerde Hayvanlarının Sesi Derneği ile merkezlerinden uzak noktalardaki sokak hayvanlarına mama ulaştırmaya başladı.

Hayvanların Sesi Derneği, içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde yalnız kalan sokak hayvanlarını unutmayarak, onlar için kent merkezlerinden uzak bazı bölgelere mama bıraktı. Germenicia Brotherhood Gönüllü Motorize Ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışma, özellikle sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı günlerde gerçekleştirildi.

Hayvanların Sesi Derneği’nden Ayşegül Telli Sokak hayvanlarının genelde bilinçli vatandaşlarca beslendiğini fakat sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bunun mümkün olmadığını ifade etti. Telli “Germenicia Brotherhood Gönüllü Motorize Ekibi bize Bu etkinlikte yardımcı olarak Derneğimizin gücüne güç kattılar, hep beraber birlik olarak bu yasaklarda dışarda kalan sokak hayvanlarımızı unutup onları yanlızlığa bırakmamalıyız’’ dedi, Telli konuşmasının devamında ise: ‘’ kent merkezlerinden uzak noktalardaki Karacasu ve Gayberli civarındaki sokak hayvanlarını tespit edip onlara mama ulaştırdık” dedi.

Germenicia Brotherhood ekibine teşekkür

Telli ise şunları kaydetti: ‘’Bize bu gönüllü çalışmada, desteklerini esirgemeyip derneğimizin sesini biraz daha gür çıkmasını sağlayan Germenicia Brorherhood gönüllü motorize ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, bu çalışmalar sokakta kalan kimsesiz hayvanlarımız için önem taşımaktadır, çalışmalarımız hafta içerisinde devam edecektir’’ dedi. HABER: YAŞAR ERİKLİ

Editör: Haber Merkezi