Kalebeyi Kantin ve Gıda İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Selçuk Yüksekkale bir farkındalığa imza attı. İşletmeciliğini de yaptıkları Kahramanmaraş Fen Lisesinin dört bir yanını çevreleyecek şekilde ağaç dikimi gerçekleştirdi.

 Şanlı Ecdadımızın bizlere bırakmış olduğu bu cennet vatanın emanetçisi olduklarını söyleyen Ökkeş Selçuk Yüksekkale, “Bu bilincin eğitim ve öğretim hayatları devam eden gençlerimize de iz bırakabilmesi adına farkındalık oluşturmak amacıyla özellikle başarı oranı yüksek olan içlerinden; doktor, hakim, mühendis, avukat ve gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak öğrencilerimizin  eğitim gördüğü fen lisesinde bu bilince ve şuura geleceğimizin teminatı gençlerimizin ulaşması adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehit cennet kokar, ıhlamur ağacı da o mis kokusuyla hem öğrencilerimize hem de çevredeki muhite şehitlerimizi hatırlatması ve ecdadın canı pahasına vatanını, bayrağını, devletini, din, dil, ırk ayırt etmeksizin milleti için şehadet şerbeti içen ecdadımızın hatırasını yaşatmak adına farkındalık projesi yaptık” ifadelerini kullandı.

Yüksekkale, Şehitlerimizin yanı sıra İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy, Sakarya ve günümüze ışık tutan daha nice eserleriyle Sultan-üş Şuara Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in de anılmasına vesile olduğu için müteşekkir olduğunu belirterek “Sadece Şehitler haftasında değil, her yeni güne başlarken onları saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi