Büyükşehir Belediyesi, saklı cennet Halfeti'de yapımını tamamladığı çalışmaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Gerek turizm gerekse alt ve üst yapıya yönelik çalışmalarla Halfeti son yılların en büyük değişimini yaşadı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her ilçeyi geliştirmeye, dönüştürmeye ve yeni yaşama alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Halfeti'de 45 bin metrekarelik Kent parkı yapan Büyükşehir Belediyesi, semt pazarı ve yeni mezarlık düzenlemeleri ile ilçede yaşayanların yaşam kalitesini yükseltiyor. Her ilçede yeşil alan oluşturarak yeni yaşam alanları inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'de yapımını tamamlayarak yeni hizmete sunduğu 45 bin metrekarelik alanı ile vatandaşların daha ferah ortamlarda aileleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca yine her ilçede başlatılan semt pazarı ve mezarlık çevre düzenleme çalışmalarını Halfeti'de de gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Halfetililerin takdirini topluyor.
Sürdürülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Halfetililer ilçelerindeki dönüşümün Büyükşehir ile sürdüğünü belirtti.
Editör: Haber Merkezi