Kahramanmaraş'ın gururu olan eski milli sporcumuz Avrupa ve Dünya şampiyonumuz Tecrübeli teknik direktör Harun Doğan'ın liderliğin de Kahramanmaraş Gençlik spor merkezi güreşcileri çift antrenman ile 1'ile 5 Nisan 2021 tarihinde Antalya'da yapılacak olan U15 ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına Harun Doğan ve yardımcıları Recai Kuruçay, Fatih Demir ile 50 yakın sporcu Türkiye şampiyonasında ilimiz Kahramanmaraş'ı temsil edecekler.

DOĞAN "TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA HEDEF ALTIN MADALYA "

Türkiye Şampiyonası'nda İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Teknik Patron Harun Doğan yaptığı açıklamada, hazırlıklarının verimli bir şekilde devam ettiğini söyledi.

"Şampiyonada birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Rakiplerim zor. Biz de iyiyiz, onlar da iyi. O gün kim daha çok mücadele ederse madalyayı toplayacaktır ben sporcularıma güveniyorum Herkes eşit. Kimse kimseden üstün değil. Biz de orada elimizden geleninin fazlasını yapacağız." diye konuştu.

Doğan, Türkiye'nin güreş branşında Kahramanmaraş çok başarılı olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: Kahramanmaraş "Güreşte geçmişten beri oldukça başarılıyız. Altın madalyaları genelde biz alıyoruz. İnşallah böyle de devam eder. Türkiye şampiyonasında hedef Altın madalyaları toplamak.

Güreş, ata sporumuz. Onun da etkisi var mı bilmiyorum ama güreşte gerçekten başarılıyız. Kahramanmaraş olarak. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi