Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz Nejdet Çetin'e Ankara'daki yeni görevinde başarılar diledi.  


''BOZ'' Nejdet Çetin ile 1 yıla yakın bir süre çalıştıklarını, kurum üzerinde oluşturduğu ekip ruhunu ve samimi gayretlerine şahit olduklarını ifade eden Cemil Boz, şöyle konuştu:
''Kahramanmaraş veya başka bir yerde bile olsa güzel hizmetler edeceği kanaatindeyim. İnsan yaptığı işi sevmeli ve bu işi yaparken de heyecan duyarak yapmalı. Kendisi iyi bir antrenör ben buraya gelmeden önce Kahramanmaraş'ta ortaya koyduğu güzel çalışmaları duydum. Dolayısıyla Kahramanmaraş'ta 4-yıl görev yapmış olması güzel mutluluk. Biliyoruz ki kamu görevi yapanlar hancı değil, yolcudur. Bu yolculuk ne zaman takdir edilirse o zaman olur. Her şeyde olduğu gibi başlar ve biter ama her bitiş yeni bir başlangıçtır. İnsanın değeri insana faydalı olması ile ölçülür.
Kahramanmaraş'ta olduğu gibi Ankara da spor anlamında gençliğe dönük çok güzel hizmetler ifa edecektir. Kendisine ailesi ile birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve her türlü çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'' ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi