Günlük yayın hayatını sürdüren Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’i ziyaret eden Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Yöneticileri kulübün amacı ve kulübün faaliyet kapsamı hakkında bilgiler verdi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen ile Kahramanmaraş’ın Sportif faaliyetleri hakkında sohbet eden Kulüp Başkanı Osman Doğru, As Başkanı M. Mahfuz Erkan, Genel Sekreter Berkay Bozoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Muhasip (Sayman) Yusuf Geyik, Medya Sorumlusu Zeynep Kerküt, Gençlik sorumlusu olarak Mehmet Oğulluk ve Gülnur Akgöz Kahramanmaraş’a heyecan getireceklerini ve spor’un her kademesinde yer alacaklarını ifade ettiler.  

Yenilikçi ve Genç nesil’e hitap etmeye çalışan ve amacı 7’den 70’e spor yaptırmak ve başarıya odaklı olan Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri yeni projelerle Kahramanmaraş’a hareket getireceklerini vurgulayarak, spor köşesi ile dikkat çekeceklerini savundular. Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği tarafından hayata geçirilen Spor Köşem adlı Proje Kahramanmaraş’la sınırlı kalmayıp Türkiye genelinde 12-65 Yaş Arası Kadın ve Erkekler spora meyilli insanları harekete geçirmek isteyen Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü yöneticileri, geçmişten günümüze  iz bırakmış spor yazarları, spor adamları ve spora değer katan isimleri ‘spor köşem’ de hem misafir ederek hem de online olarak halkımızla buluşturarak spor kültürünün tüm halk kitlesine ulaşması planlanmakta. Şehrin ihtiyaçlarından ortaya çıkan projemizin amacı, sadece okumak ve sporu geliştirmeye yönelik imkanlarla sınırlı kalmayan, canlı bir spor kültürel ortamın gençler ve tüm yaş gurubu için şehrin cazibe merkezi oluşturmasını amaçlamakta. Proje kapsamında desteklenecek ‘spor köşem’ gençlerin sporda modern, bilimsel olarak gelişmelerini sağlayacak, nitelikli bir hizmet vermeyi planlıyor.

(HABER-FOTO: MUSTAFA KÖMÜ)

Editör: Haber Merkezi