Yenilikçi ve Genç nesil’e hitap etmeye çalışan ve amacı 7’den 70’e spor yaptırmak ve başarıya odaklı olan BESYO mezunu genç 7 kişinin kurmuş olduğu Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünün Başkanlığını Osman Doğru, As Başkanlığı’nı M. Mahfuz Erkan, Genel Sekreterliğini Berkay Bozoğlu, Muhasip (Sayman) Yusuf Geyik, Medya Sorumlusu Zeynep Kerküt, Gençlik sorumlusu olarak Mehmet Oğulluk ve Gülnur Akgöz yapıyor. Hayata geçirilen Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği misyonu 7'den 70'e halkımızın hem kültürel hem sosyal hemde sporsal anlamda en üst seviyeye çıkartmayı amaçlayan etkinlikler, sempozyumlar, online konferanslar, turnuvalar düzenleyerek milli manevi değerlerimize sahip çıkmayı amaçlarken yeni proje ile de sportif alana hizmet edecek.

SPOR KÖŞEM, SPOR KÜLTÜRÜNÜ YAŞATACAK!

Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği tarafından hayata geçirilen Spor Köşem adlı Proje Kahramanmaraş’la sınırlı kalmayıp Türkiye genelinde 12-65 Yaş Arası Kadın ve Erkekler spora meyilli insanları harekete geçirmek isteyen Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü yöneticileri, geçmişten günümüze  iz bırakmış spor yazarları, spor adamları ve spora değer katan isimleri ‘spor köşem’ de hem misafir ederek hem de online olarak halkımızla buluşturarak spor kültürünün tüm halk kitlesine ulaşması planlanmakta. Şehrin ihtiyaçlarından ortaya çıkan projemizin amacı, sadece okumak ve sporu geliştirmeye yönelik imkanlarla sınırlı kalmayan, canlı bir spor kültürel ortamın gençler ve tüm yaş gurubu için şehrin cazibe merkezi oluşturmasını amaçlamakta. Proje kapsamında desteklenecek ‘spor köşem’ gençlerin sporda modern, bilimsel olarak gelişmelerini sağlayacak, nitelikli bir hizmet vermeyi planlıyor.

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİP PROJEYİ ANLATTILAR

Genç Nesil Bilişim SK Derneği Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Hüseyin Doğru önderliğin de Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Müdürü Cemil Boz, 'u, Onikişubat İlçe müdürü Kadir Gemci, Gençlik Şube Müdürlerinden Ali Aksu ve Ramazan Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek şehrimiz için çok değerli olan projeleri ‘Spor Köşem ve Amatör Spor Evi’ projelerini sundular. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi