Bu bağlamda, ilçe gençlik kolları başkanlığına Mikail Demirci atanırken, kadın kolları başkanlığına ise Rabiya Koç atandı.

Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, geleceğin gençlerde olduğunu, gençlere önem verdiklerini belirterek, üye kayıtlarının ve sahadaki çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Onikişubat İlçesinde Gençlik ve Kadın Kolları ile daha iyi hizmet vermek adına yola çıktıklarını ifade eden Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, “Biz Gelecek Partisi mensupları olarak Hiçbir kutuplaşmaya yer vermeyeceğiz. Ayrıştırıcı olmayacağız, AKP, CHP, MHP, İyi Parti’li demeyeceğiz. Herkesle kucaklayacağız. Diğer patilere gönül vermiş insanları da kazanacağız, Barış içinde mücadele edeceğiz. Hepimiz kardeşiz kardeşçe yarışacağız, düşmanca değil. Bu Bağlamda Partimizin Kadın Kollarına iş insanı, gayretli ve çalışkan Rabiya Koç’u uygun gördük. Görevi alır almaz hızlı bir giriş yaptı. Partimize insanlar kazandırdı. Muhtar adayı olmuştu daha öncesinden çevresi geniş bir insan kendisi Partimizin neferi olarak bizlerle birlikte partiye hizmet edecektir. Gençlik Kollarına ise Gelecek partisi kurulduğu günden bu güne çalışan çok iştahlı bir genç olan Mikail Demirci kardeşimizi uygun gördük. Çalışan birisi, boş durmayı sevmeyen azimli bir gencimiz, onunla beraber geleceğin teminatlarına ulaşacağız” dedi. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Kahramanmaraş Onikişubat Teşkilatı olarak Onikişubat tam anlamıyla kadrolarını oluşturdu ve sahaya indi. Şimdi ise sıra gönüllere girme zamanı ayrıştırıcı olmadan. Bu kutlu davada sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlunun liderliğinde durmadan, yılmadan inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi