TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç YediKuyalar Kayak Merkezini ziyaret ederek orada bulanan vatandaşlarla sohbet etti.Kayak Merkezinin faaliyete geçmesinin ardından her hafta sonu olduğu gibi buhafta sonu da onbinlerce vatandaş kayak merkezine akın etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılanKayak Merkezine ilk defa geldiğini belirten Güvenç tesisin muhteşemliğikarşısında büyülendiğini ve bu tesisi hayata geçiren Erkoç ve ekibine teşekküreetti.

Diğer taraftan hayatın devam ettiğini ve halkın çalışmayadevam etmesi gerektiğini dile getiren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı CelalettinGüvenç Afrin operasyonunu da değerlendirdi. Güvenç; “Önceki gün Afrin’de teröryuvalarına karşı askeri harekât başlattı. Öncelikli olarak kahramanaskerlerimize cenabı haktan yardım niyaz ediyorum. İnşallah bir an önce zayiatvermeden bu terör yuvalarını askerimiz dağıtır. Fırat Kalkanı Harekatındaolduğu gibi o bölgede de barışı tesis eder. Bizim hareketimiz terör odaklarınakarşıdır. Amerika’nın oyuncağı olan PYD’ye karşıdır. PKK’ya karşıdır. PKK’nın,PYD’nin ülkemize yönelik tehditlerini ortadan kaldırmaya yöneliktir. Beninanıyorum ki bu tehlike bertaraf edildiğinde Kürt halkıda rahat edecektir.Ülkemizde rahat edecektir. 80 milyon olarak askerimize ordumuza dua etmemizlazım. Bu 30 yıldır ülkemizi tehdit eden cinayet şebekesi ortadankaldırıldığında kardeşliğimiz daha da pekişecektir. Kürt, Türk kardeşliğiilelebet yaşayacaktır. Ülkemizde böyle tehditlerden kurtulmuş olacaktır.” Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da yaptığıkonuşmada 1990’yı yıllarda Irak’taki istikrarsızlığa Türkiye’nin müdehaleetmemesinin Terör yuvalarıyla ülkeye tehdit oluştuğunu hatırlatarak şöylekonuştu; “Bu nedenle de Irak’ın kuzeyinde bir terör oluşum oluştu ve biz 90’lıyıllardan bu yana o bölgelerde çok şehit verdik. Şimdi aynı şekilde ülkemizingüney sınırlarında Suriye’de bir belirsizlik oluşturulmaya çalışılan bir durumvardı. Ancak hamt olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlıduruşu, aziz milletimizin onun liderliğindeki duruşuyla bugün ordumuzsınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör bölgelerine müdahale ediyor.”

Editör: Haber Merkezi