Uzun Yıllar Kadın Doğum Çocuk Hastanesi ve Özel Sular Vatan Hastanesinde görev yapan Uzm. Dr. Fatih Karaokur Yamaçtepe Mahallesi Profesör Doktor Necmettin Erbakan Bulvarı GünenPark iş merkezindeki yeni adresinde hasta kabullerine başladı.

Özellikle pandemi döneminde minimum temas ve maksimum izolasyonu sağlamak adına her hasta arasında boşluk bırakarak ve kliniği havalandırarak hizmet vermeye çalışan Uzm. Dr. Fatih Karaokur yeni yerinde hizmet vererek minik hastalarını yeni kliniğine beliyor.

FATİH KARAOKUR Kimdir?

1984 Kahramanmaraş doğumlu. İlk orta ve lise eğitimimi Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra Tip Fakültesi eğitimimi İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp fakültesinde tamamladı. İlk görev yeri Konya Çeltik Sağlık Ocağıdır. Sonrasında ise Türkoğlu Yeşilyöre Sağlık Ocağı ve Türkoğlu Dr. Kemal Bayazıt Fizik Tedavi Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasına Mersin Üniversitesinde başlayıp ihtisasımı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 2015 yılında uzman olarak Kilis Devlet Hastanesinde ilk göreve başladı. Sonrasında Kahramanmaraş Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde görevime devam ederken 2018 yılında kamu görevinden istifa ederek Özel Sular Vatan Hastanesinde göreve başladı. Ekim 2020 de ise hastanemden istifa edip kendi özel kliniğimi açtı.

Son Teknoloji ve Maksimum Donanımlı Özel Kliniğini Hayata geçiren Uzm. Dr. Fatih Karaokur,’un Mesleğine yönelik biyografisi; 

NEDEN ÇOCUK BRANŞI?

Cerrahpaşa günlerinde belki de en zevk aldığım stajım Çocuk kliniğindeydi. Aynı zamanda çocuk kliniğindeki hocalarım, yaklaşımları bende çok ciddi izler bırakmıştı. Çocukları çok sevmem de bunlarla birleşince kendimi bulduğum branşımı tercih etmiş oldum.

NEDEN MUAYENEHANE?

Pandemi başladıktan sonra hem kendim ama esas olarak minik hastalarım hastaneye gelerek ciddi risk altına giriyorduk. Sadece çocuk hastaların olduğu ve çocuk hastalara hizmet eden bir yer onlar için daha uygundu. Buna ek olarak her dahili branş doktorunun hayalidir kendi kliniğini açmak. Pandemi süreci de bu isteğin gerçekleşmesinde belki de hızlandırıcı oldu ve Pandemi şartlarından olabildiğince uzak sürekli dezenfekte ettiğimiz temizliğinden emin olduğumuz kliniğimizi açmış olduk.

KLİNİĞİMİZ NEDEN KENT ÖERKEZİNDE BİR KONUMDA DEĞİL?

Hastalarımıza hizmetin ilk planda olduğu kliniğimizde iç mekan olduğu kadar ulaşım park ve park yeri mesafesi de çok önemliydi. Ayrıca merkezi bir yerde çok ziyaret edilen bir apartman ya da site olmasındansa sakin bir apartman olması, park avantajı ve park sonrası ulaşım imkanı burada en avantajlı olan yeri seçtik.

KLİNİĞİMİZDE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER NELERDİR?

Yenidoğan muayenesi ve takibi

Yenidoğan hastalıkları

Enfeksiyon Hastalıkları tanı takip ve tedavisi

Allerjik çocukların takibi

Boy kısalığı, kilo alamama ve gelişim geriliği takibi

Birçok tahliller

Sağlam çocuk takibi

Ve sayamadığımız genel pediatri konusunda bir çok hastalığı kliniğimizde takip edeceğiz.

(HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi