KMTSO Meclisi ve 20. Meslek komite üyesi Aygün; Vatandaşların Yerel Esnaftan alışveriş yapmaları gerektiğini ifade ederek “Esnaf ve Sanatkârlar yok olursa, ekonominin bel kemiği kırılmış olur” dedi.

“ESNAF BİZİM CAN DAMARIMIZ”

Esnafımız ülkemizin temel taşı, harcı, betonu ve huzurunun sigortasıdır diyen iş adamı Ercan Aygün, “Yerel Esnaf yaşarsa ülkemiz yaşar… Lütfen Esnafımıza sahip çıkalım. Vatandaşlarımız alışverişini yerel esnaftan yapmalıdır. İyi günümüzde ve kötü günümüzde bizimle olan, yerel esnafımızın ayakta durabilmesi ve geçimini sürdürebilmesi için destek olmak zorundayız. Bu kampanyamıza sahip çıkılacağına inancımız tamdır. Unutmayın ki, ülkemizde ve Kahramanmaraş’ımızda esnaf ile Sanatkar yok olursa, ekonomimizin bel kemiği kırılmış olur” dedi.

“SALGIN ESNAFI DERİNDEN ETKİLEDİ”

‘Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık' sloganı ile koronavirüsle mücadelede vatandaşlar tarafından esnafa destek olunması gerektiğini dile getiren Aygün şu ifadeleri kullandı; "Bilindiği gibi ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. En küçük esnaftan büyük esnafa kadar ayakta kalmak adına mücadele ediyor. Ücretli çalışanlar izne ayrılıyor, lokantalar kapanıyor.

“GÜCÜNÜN YETTİĞİ KADAR”

İşletmeler devletimizin talimatları üzerine öncelik insan sağlığı diyerek hassas davranıyorlar. Allahın izni ile bu süreci de atlatacağız. Talimatlara mutlaka uymak gerekli, vatandaşlarımızın yerel esnaftan alışveriş yapması önem arz etmektedir.

“TEK YÜREK”

Lütfen anlayışlı olalım... Ülkemizin içinde bulunduğu durumu birlik ve beraberlikle olmamızı gerektiriyor. Biz tarih boyunca en zor zamanda ekmeğimizi paylaşmaktan çekinmeyen, ‘komşusu açken tok yatan’ kişilerden değiliz. Hep birlikte tek vücut, tek yürek olarak ayağa kalkacağız. Fedakarlığınızı yıllar sonra anlatacağınız bir anı olarak kalacaktır... Türk toplumu olarak Çanakkale'de kurtuluş savaşında, nasıl tek vücut olduk ise, bu önemli konunda üstesinden gelmek zorundayız. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi