Etkinliğin açılış kurdelesi Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl Millî Eğitim şube Müdürü Adem Öztürk, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Halil Akyürek tarafından kesildi.

Ciddi bir çalışma sonucu güzel bir etkinlik ortaya konduğuna işaret eden Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, ” Bu yaşlarda çocuklarımızın fiziksel olarak yaptığı faaliyetlerle birlikte yetenek ve zihinsel güçlerini de kullanarak araştırmacı ve yapıcı bir davranış kazanmaları gelecekleri açısından çok önemli. Okul öncesi eğitim sayesinde çocuklarımız kendilerini rahatça ifade edebilme, paylaşma ve üretme konusunda önemli ilerleme sağlıyorlar. Bu bakımından okul öncesi eğitim çok çok önemli. Ben bu tür etkinlikleri önemsiyorum, bu ortamı sağlayan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, destek veren velilerimizi ve küçük yavrularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Minik öğrenciler, kocam yürekleri ile projelerini anlattılar ve deneylerini sağlıklı bir şekilde yaparak haklı olarak alkışları da aldılar.

Daha sonra topluca palyaço eşliğinde oyunlar oynayarak, balonlarını gökyüzüne bıraktılar. Etkinliğin sonunda dondurma ve tatlı ikramı yapıldı. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi