Son günlerde etkisini artıran kar yağışı sonrası Dulkadiroğlu Belediyesi karla mücadele ekipleri de harekete geçti. Özellikle kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışıyla birlikte harekete geçen Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışması başlattı.

Özellikle kırsal mahallelere ulaşımın aksamaması için gece-gündüz yoğun bir mesai harcayan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, kar yağışının şehir merkezinde de etkisini göstermesiyle burada da çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların zorlu geçen bu kış şartlarından en az şekilde etkilenmeleri adına gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. 

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her yıl olduğu gibi bu yılda kış ayları için ekiplerimiz gerekli tedbirleri aldı. Son günlerde etkisini artıran kar yağışı sonrası da ekiplerimiz harekete geçti. Özellikle kırsal mahallelerimizde ulaşımın aksamaması adına gereken çalışmaları yapıyoruz. Şehir merkezinde de karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın kış aylarından en az şekilde etkilenmesi adına gereken tüm tedbirleri aldık.”


Editör: Haber Merkezi