Adıyaman Işığın İzinde fotoğraf ve sanat topluluğuyla, Kahramanmaraş’ın doğal güzelliklerini tanıtmaya amaçlayan gezi düzenlendi.
Görenleri büyüleyen yapısıyla Fırnız, Kral Mezarlıkları, Yeşil Göz, Tekir ve birçok doğal güzelliği yerinde görerek tanıma ve tanıtma fırsatı buldu.
Yapılan gezi turuna katılım sağlayan Işığın İzinde ekibi katıldıkları geziden çok memnun kaldıklarını belirterek, Kahramanmaraş’ı tekrar ziyaret ederek daha fazla vakit geçirmek istediklerini ifade ettiler.
Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu Başkanı Baki Özdoğan yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ın kültür ve doğa turizmini tanıtmaktan gurur duyduklarını ifade ederek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;
“Öncelikle Adıyaman’dan misafir olarak gelen ve şehrimizi gezerek birçok turistik beldeyi ziyaret eden Işığın İzinde ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Biz KAMFOT olarak şehrimizin doğal güzelliklerini Türkiye çapında ispatlamaya kararlıyız. Bu yolda her geçen gün yeni projeler üreterek yolumuza devam ediyoruz. Işığın izinde ekibiyle Kahramanmaraş’ımızın doğal güzelliklerini gezerek görme fırsatını onlara sunduk. Şehrimizden çok memnun kaldılar. Bizim için en büyük gurur kaynağı bu, şehrimizin Türkiye’de hakettiği noktaya ulaşması için elimizden gelenin fazlasını yaparak bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
COVİD-19 pandemisinin gezi turizmini de etkilediğini savunan Başkan Özdoğan, Kamfot ekibi olarak uzun vadede yeni projeler hazırladıklarını ve bunun şehre katkısının önemli olduğunu ve yakın zamanda Türkiye çapında açılacak olan sergilerle insanların ilgisinin Kahramanmaraş’a daha çok çekileceğini ifade etti.
Başkan Özdoğan, katılım gösteren ekibe teşekkür ederek, Yeni projeler için tüm Kahramanmaraş halkının KAMFOD instangram hesabından takipte kalmaları gerektiğini ifade etti. (HABER: MUSTAFA KÖMÜ)

Editör: Haber Merkezi