Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresinde konuşan ve AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevini devreden Debgici veda konuşması yaptı.

Partimiz kurulduğu günden beri liderimizin yanında dimdik duran herkesi selamlıyorum diye  konuşmasına başlayan Debgici, "6. Olağan kongremizde İl Başkanlığı makamını genel merkezimizin oluru ve saygıdeğer delegelerimizin oyları ile aldık ve gecemizi gündüzümüze katarak bugüne ulaştık. Sorumluluk yüklendiği tüm zamanlarda, bütün teşkilatlarımızla ypatığımız istişarelerle birlikte gayret ettik." dedi.

Bildiği ve gördüğü doğruları her zaman savunduğunu belirten Debgici, "Hiç bir zaman makam mevki heveslisi olmadık. Gayemiz her zaman, her şeyin en iyisine layık olan aziz milletimiz için ve Kahrmanmaraşımız için çalışmak oldu. Uzun ince bir yolda yürüyoruz. Teşkilatta görev aldığımız 19 yıldan bu yana partinin her kademesinde görev aldım." ifadelerini kullandı.

Debgici, "İnşallah burada bayrağı bir başka kardeşimize devrederken, çalışmaların ne kadar değerli olduğunun farkına vararak görevi devrediyorum. Çocukluğumuzdan bu yana biz nerede durduğumuza değil, davaya ne kadar hizmet ettiğimize baktık. Son nefesimize kadar durmak yok, koşarak yola devam diyerek çalışacağız. İnanıyorum ki, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu hareket mensuplarıyla şereflenmez, şeref verir. İnşallah bizde bu kervana katılmışızdır. Bayrağı devralacak Fırat Kardeşimiz ve ekibi daha büyük bir heyecan içerisinde çalışacaklardır." diye konuştu.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN 

Editör: Haber Merkezi