Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik partileri aleyhinde ‘Gelecek Partisi olası bir erken seçime katılmayacak’ iddialarına cevaben parti binasında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamasında kamuoyunda oluşturulan algı politikalarını kırmak için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Nisan’da Kahramanmaraş halkı ile buluşacağını söyledi.


“HALKIN ADAMI HALKIN YANINDA OLCAK”
Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun 7 Nisan Çarşamba günü de Kahramanmaraş halkını selamlayacak ve Vatandaşları dinleyeceğini ifade eden Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Dil, Din, Irk ve Parti ayrımı yapmadan herkesi bu buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah 6 Nisan Salı günü akşamı Kahramanmaraş’a gelecek, 7 Nisan Çarşamba günü de Kahramanmaraş halkını selamlayacak, vatandaşları dinleyecek, ziyaretlerde bulunacak ve siyasetin yükselen değeri haline gelecek. Ziyaretlerde Halkın içine girip Kümbet semt pazarını gezecek, Pazar esnafı ile sohbet edip, ekonominin nabzını tutacak. Akşam üzeri de Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ile buluşup, sanayicilerin ve esnafın sorunlarını dinleyecek. Aynı gün yine geç saatlerde de olsa işadamları, liderler ve basın mensupları ile bir araya gelip, merak edilen, yerel ve ulusal ülke gündemine dair soruları cevaplandıracak. Partimizin 1. Danışma Kuruluna katılacak. Genel Başkanımız aslında 15 Şubat günü gelecekti, lakin Gara şehitleri sebebiyle sizlerle olan bu buluşmayı iptal etmek, ertelemek zorunda kaldık. Dil, din, ırk ve parti ayarımı yapmadan, herkesi bu önemli ve yararlı olabileceğine inandığım buluşmaya bekliyoruz, davet ediyoruz” dedi.
İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ, BUNU BÖYLE BİLSİNLER! 


Genel Başkanları Davutoğlu’nun partililer ve vatandaşlarla buluşmasında yer temini için belediyeden Necip Fazıl veya Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezlerinden herhangi birinde yapmayı ücretiyle birlikte belediyeden talep ettik belediyede istediğimizi yerine getirmedi. Bu bizi üzdü. Ama direncimizi kırmadık. Korkuyorlar, oysa korkunun ecele faydası yok, çünkü ilk muhtemel seçimde iktidara geleceğiz. İktidarın korkusu bundan” ifadelerine yer verdi. Programa, İl Başkan Yardımcıları Erol Tanış, Reşit Aslantaş, Kadın Kolları Başkanı Meral Şeker, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Latif Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı, Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Hayriye Nur Ekiz, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Rabia Koç katıldı. (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)


 

Editör: Haber Merkezi