CUMHURBAŞKANIERDOĞAN'IN KAHRAMANMARAŞ MİTİNGİ

AK Parti GenelBaşkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran Seçimleri öncesindeson mitinglerini düzenliyor. Erdoğan Müftülük meydanında vatandaşlarasesleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığıseçimleri öncesinde, seçime sayılı günler kala mitingleri düzenlemeye devamediyor. AK Parti'de seçim beyannamesi için de yoğun bir çalışma sürecine  girildi. Erken seçim kararının alınmasınınardından partiler seçim çalışmalarına başlamıştı. AK Partinin miting programıaçıklandı.  Cumhurbaşkanı ve AK PartiGenel Başkanı Erdoğan, 28 Nisan Cumartesi günü il  kongresi için gideceği İzmir'de ilk seçimmitingini başlattı. Erdoğan'ın 24 Haziran'a kadar 55 ilde miting yapması planlanırken, Kahramanmaraş'tansonra Gaziantep mitingi ile devam edecek.

Öte yandan, AK Parti'de teşkilatlar, seçim kampanyasıçerçevesinde  vatandaşlarla buluşmasındaağırlıklı olarak 16 yıllık AK Parti iktidarında gerçekleştirilen çalışmalar ve yeni dönemde hayata geçirilecek ekonomik  reformlara vurgu yaparak seçim çalışmalarınısürdürüyor. Yerel odaklı çalışmalara da ağırlık verilecek seçim kampanyasındaAK  Partili belediyelerin yürüttüğüprojeler seçmene anlatılıyor.

MUHABİR: ÖMER FARUKSALMAN

 

 

Editör: Haber Merkezi