Çırağın Group dünyayı kasıp kavuran küresel salgın koronavirüs'e rağmen 2020 yılında yaklaşık 700 konutu teslim ederek bu alanda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı.

İSTİHDAMDAN TAVİZ VERMEDİ 

Çırağın Group pandemi döneminde dünya genelinde yaşanan ekonomi alanındaki daralmaya rağmen mevcut kadrosunu korurken ek istihdam alanları açarak ülke ve şehir istihdamına katkı sundu. 

ÇIRAĞIN SARAYI SEZONA HAZIR 

Kahramanmaraş''ta yatırım alanlarını genişleten Çırağın Group'tan evlenen çiftlerin masal gibi bir düğüne ev sahipliği yapacağı Çırağın Sarayı 2021 sezonuna hazır.

2021'İN İLK YATIRIM MÜJDESİNİ ÇIRAK PATLATTI 

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkaı Ali Çırak yaptığı açıklama ile yeni yatırımlarını duyurdu ;  " Çırağın Avm istikrarlı büyümeye devam ediyor dünyada ileri gelen iki büyük marka ile Bayiilik anlaşması imzalar atıldı.Çok yakında büyük markaları paylaşacağım bu vesile ile 2021 yılında şehrimizin doğusuna ve batısına 2 şube daha açıyoruz inşallah böylece şube sayımızı 4 yapacağız şehrimizin büyümesinde genişlemesinde ve istihtihdamına katkı sağlayabilmek bizi ayrıca gururlandırıyor Teşekkürler Kahramanmaraş..." İfadelerini kullandı.

ÇIRAĞIN AVM ŞUBE SAYISINI İKİYE KATLIYOR

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak'ın yapmış olduğu açıklamayla Kahramanmaraş'ın doğu ve batısına iki şube açılacağını belirtti. Çırağın Avm Orman dairesi ve Çarşı şubeleriyle binlerce ürün ve 4 mevsim kampanya sloganıyla Kahramanmaraş'lı vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor. 

ÇIRAĞIN GROUP HAKKINDA  

Çırağın Group ; 2007 yılında Ferruh Çırak ve oğulları tarafından kuruldu. Çırağın Group sektörel olarak mobilya , beyaz eşya , sosyal tesis , mağazacılık ve inşaat sektörlerinde hizmet vermeye başladı.   Kurulduğu günden bugüne “ Herkesin bir yuvası olacak “ sloganıyla yola çıkan Çırağın Group 5800 aileyi ev sahibi yaptı. Müşterilerine “ yuva kurma hayallerinin “ bütün aşamalarında kaliteli hizmet ve cazip fiyatlar ile yer aldı. Bu sayede Kahramanmaraş ve bölgesinde tek olmayı başardı. 2016 ve 2017’de 2 yıl üst üste Kahramanmaraş’ta vergi rekortmeni oldu. 2016 yılında konut kredisi kullandırma ve satışında Denizbank Türkiye 4.cülüğü ödülü aldı. 2017 yılında Halkbank , Ziraat Bankası ve Garanti Bankası konut satışı başarı ödülleri aldı. 2018 yılında Ziraat Bankası Türkiye genelinde başarı ödülü aldı. 2019 yılında Ziraat Bankası konut kredileri kullandırmada Türkiye 1. Si oldu. Çırağın Group başta İnşaat , Sosyal Tesis,Mağazacılık ve Düğün Salonu sektörlerinde yer almaktadır. 2018 yılında Çırağın Alışveriş Merkezi ikinci şubesini açtı. 2020 yılında Çırağın Sarayı Düğün ve Toplantı Salonunu açtı.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi