Ömür uzatıyor, uzun vadede kullanım imkanı sağlıyor

Dünya'da kullanılıyor

Teknoil End. San. İth. İh. Ltd. Şti. olarak 2014 yılında Kahramanmaraş'ta faaliyetine başlayan Yemşen, çıktıkları bu yolda, bir ticari faaliyetlerinin olduğunu ve kendilerini pazarlama alanında geliştirdiklerini söyledi.

Şu anda mevcut çalıştığı 6 tane marka ile ithalatını yapan bir de firmayla yol yürüdüklerini belirten Yemşen, "Bunlardan yağ grubu olarak OMEGA ile hizmet veriyoruz. OMEGA ürünlerimizin spesifik ve ekstren durumlar için üretilmiş, özel bir yağ çeşitleridir. Yaklaşık 100'ün üzerinde bir kalemi var. Biz bunları sanayicilere sunuyoruz. OMEGA 909 katkı yağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle araçlarda, fabrikaların retiktörlerinde, makinaların özel yağlama sistemlerinde kullanılan bir katkı yağı modelidir." dedi.

"ARACIN VE PARÇALARIN ÖMRÜNÜ UZATIYOR"

Bu yağın, Hidrolik yağlara, motor yağlarına, şanzıman ve defaransiyel yağlarına, hepsine katı yağlara kadar katkı olarak kullanılabildiğini anlatan Yemşen şunları kaydetti:

"Bunun temel özelliği, yüzde 5 ile 13 arasında yakıt tasarrufu sağlıyor. Bunun elimizde yasal belgeleri de mevcut. Bunlarla birlikte motor yağının ömrümü de uzatıyor. 10 binde değiştiriyorsanız 50 bine kadar yağ değişiminin zamanını artırıyor. Yedek parça değişim zamanını uzatıyor ve metal temasını kestiği için metal ömrü de uzuyor ve 1 milyon km ömrü olan parçaları daha fazla uzatıyor gerçek ömrüne kavuşturuyor. Ülkemizde 100 bin km gören bir araç için çeşitli yerlerinde arıza beklentileri olur. Araç satışlarında bunlar sorun olabiliyor. Bu yağ aracın performansını etkiliyor ve yüzde 12 ile 13 arasında artış sağlıyor. Bu da 1 ile 1.5 vites kazanım getiriyor. Aracın sesini de etkiliyor ve motorun daha yumuşak, rahat çalışmasını sağlıyor. Aracın özellikle ömürsel bakımından, daha uzun ömürlü olacağı için kullanıcıya bir konfor veriyor."

"BİLDİĞİNİZ YAĞLARI UNUTUN"

Kapsamlı bir özelliğe sahip olan ve büyük firmaların tercih ettiği yağın en büyük özelliğinin içerisinde ki ham madde olduğunu vurgulayan Yemşen, şöyle konuştu:

"Yağın içerisinde piyasada bildiğimiz tüm yağların tamamını kapsayarak söylüyorum, en alt merdiven altından başlayıp geri dönüşüm yağlar, bunun üstüne biraz daha çıkıp Antep'te yada Türkiye'de üretilen bazı madeni yağlar yada en bilindik markaları düşünün, bunların en yüksek kademesi olarak Dünya'da bilinen grupların tamamını egale eden bir özelliği var. Oda bunun hammadesidir. Ham petrolin içerisinde buluşan özel bir bölümden oluşan parafanikdir. Bu petrolden damıtılarak elde ediliyor. Katran, zift, neft, benzin gibi ısıtma damıtma yöntemiyle çıkıyor. Burada naftanikten, bildiğiniz tüm yağlar ortaya çıkıyor. Parafanikten ise sadece bir ürün çıkıyor. Bu pahalı ve zor bulunan bir ürün olduğundan dolayıdır. Kıymetli bir ürün olduğu için kimse bunu alıp çalışamıyor ve üretemiyor. Biz bunu kullanıyoruz. İçerisinde ki bir özelliği de metal yüzeylere tutunmasını sağlıyor. Bu sayede metaller üzerinde yağ kalıyor ve metal metale temas etmeden koruyor."

Yemşen, bu ürünü satın almak isteyenlerin ise kendilerine internet üzerinden ulaşabileceklerini, müşteri memnuniyet garantilerinin olduğunu ve ürün satışı sonrasında da müşteriyle iletişimde olarak ürünü takip ettiklerini sözlerine ekledi.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi