Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 06-04-2019 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında Ergün Önal yeniden başkan seçilmişti. Görev süresinin dolması ile birlikte Ülke genelinde yaşanan Pandemi nedeniyle ertelenen Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2021 tarihinde, çoğunluk sağlanmazsa 27 Mart 2021 tarihinde saat: 14.00 -17.00 arasında Necip Fazıl Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılacak.

Bu doğrultuda seçime hazırlanan Kahramanmaraş ASKF’de Olağan Genel Kurul Toplantısı duyurusunda Mevcut Başkan Ergün Önal’ın görev süresinin dolması ile birlikte Olagan Kongre için Başkan Adayı olduğunu açıklayan Ekrem Karaoğlan, Birlik, beraberlik içerisinde Amatör Futbolun daha ileri taşımak için çaba sarf edeceğini ve Başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Federasyonun 1986’dan bu yana içinde olduğunu ve kurucu üyelerden biri olduğunu anımsatan ASKF Başkan Adayı Ekrem Karaoğlan, Kahramanmaraş’ın amatör sporunun daha iyi yerlere gelmesi için gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız Birlik içerinde hareket etmek ve Amatör Futbolu kalkındırmaktır. Bütün sıkıntıları bilen biriyim ve Yeni yönetimimle daha iyi hizmetler yapmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“BİRŞEYİ ZAMANINDA BIRAKMAK GEREKİYOR!”

Olağan Genel Kurul Duyurusu için Basın Toplantısı düzenleyen Kahramanmaraş ASKF Başkanı Ergün Önal ise, “1992 yılında Sayın Mehmet Bağrıaçık’ın daveti üzerine yönetimine girdiğim bu büyük camiaya 29 yıl hizmet ettim. 29 yıl içerinde 2010 yılına kadar Tertip komitesi üyeliği, 5 yıl disiplin kurulu üyeliği, 2011 yılında sayın Ali Düzmez’in Yönetimi Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna (TASKK) üye olarak seçildim. Oradaki görevim halen devam etmektedir. Aradan uzun yıllar geçti, zaman geçti, yaş geçti, bir şeyi zamanında bırakmak erdemliliktir düşüncemle 29 yıllık görevimi bırakıyorum. 9 buçuk yıl Başkanlığını üstlendiğim Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Başkanlığının 20 Mart 2021 yılında yapacağımız genel kurulu dostlarıma arkadaşlarıma bırakacağım. Bırakırken de içimizden biri olan Ekrem Karaoğlan’ın bu işe gönüllü olması ile Genel Kurulun onayı ile kendisine görevi bırakmayı düşünüyorum. Genel Kurulda üyelerde benim ve yönetimimle aynı düşüncede ise teslim etmek istiyorum” dedi.

“AYRILIK YOK, SPORLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Gönlüm yine onlarla beraber olacaktır, Ruhen, bedenen ve fiziken her zaman yanlarında olacağım diyen Ergün Önal, “Herkese yardımcı olmak için içinizde olacağım. Hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağım ve yapmamda. Bundan sonrada aynı düşünce ile hareket edeceğim. Bu düşüncede olan insanlarda zamanla oldu. Ben onlara haklarımı helal ediyor onlardan da helallik istiyorum. Yeni süreçte Ekrem Karaoğlan kardeşimize başarılar diliyorum” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi