Basın Mensuplarına açıklamada bulunan Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kemal Aydın: “Sendikamızın takvimlerini dağıtarak yeni yıllarını kutladık. Bu vesileyle tüm kamu kurumlarında,tüm sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayarak sağlık huzur esenlik getirmesini dilerim. Biz demokratik Sağlık Sen olarak kimseyi ötekileştirmeden her sağlık çalışanının siyasi görüşü ne olursa olsun sahip çıkacağız.

 Sendikamıza üye olan her kardeşimizin fikrini görüşünü alacağız. Tabii ki oturup ortak çözüm sunacağız. Masada  kısa zamanda sağlık çalışanlarınım büyük teveccühlerini görmüş olduk. Sendikamıza bağlı her çalışan bizim için kıymetlidir."ifadelerini kullandı.

Demokratik Sağlık Sen Kahramanmaraş il başkanı Aydın,Afşin Devlet Hastanesi Müdürleri Ahmet Böke,Burak Noyan Binboğa,Sefa Doğan,Sibel Turan,Gülten Özen ,Afşin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi sorumlusu Ömer Kılıç ve Afşin 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi sorumlusu Soner Canpolat'ı ziyaret ederek yeni yıl takvimlerini takdim etti. Aydın tüm sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Haber: Gökhan DÖKÜCÜ

Editör: Haber Merkezi