Ziyaret sırasında Derginin prestiji ve Gazetenin etkilerinin ve başarılı bir grafik sergilediğini ifade eden Tanış, Kahramanmaraş’ta günlük yayın yapan bir gazeteniz, bir birinden özel göze çarpan konularla dolu bir derginiz var. Titizlikle hazırlanan hem gazeteniz hemde derginiz için sizleri ve çalışanlarınızı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. Bizler Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak daha iyi hizmet verebilmeleri için çalışıyoruz. Sizler bizim sesimiz, gözümüz kulağımızsınız” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Akedaş Elektrik olarak şehre daha iyi hizmet verme adına abonelerimiz üzerinde çalışmalarımız var diyen Tanış, “Daha iyi hizmet noktasında abonelerimizin bilgileri güncelleştirmesi lazım. Bilgileri güncellenen abonelerin, abonelikleri ile ilgili tüm bilgilendirmelerden anında haberdar olabilecekler. Sistem üzerinde bilgilerini güncelleyen tüketicilerin anlık olarak fatura ve bilgilendirmelerden haberdar oluyor. Bildiğiniz gibi Dijital dünyaya gün geçtikçe daha hızlı bir şekilde adapte oluyoruz. Tüketicilerimiz fatura ellerine ulaşmadan web sitemiz üzerinden online işlemler kısmına tıklayıp dakikalar içerisinde faturalarını sorgulayabiliyor. Hatta birçok tüketicimiz faturalarını, ödemelerini düzenli olarak dijital ortamda sorguluyor ve kağıt çıktılara gereksinim duymuyorlar. Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak burada, öncelikli hedefimiz tüketicilerimizin sistemler üzerinde yer alan bilgilerini güncelleyip onlara anlık bilgi akışı sağlamak. Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak tüketicilerin hızlı, sorunsuz ve güvenilir hizmet alabilmeleri için sürekli yatırım yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SALGINDA HİZMETİMİZ AKSATMADIK” 

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış, “Salgın sürecin de Pandemi süreci boyunca ülkemiz ve tüm dünya psikolojik ve ekonomik olarak yıprandı. Bu süreci telafi etmek için yine el ele verip çalışmaya devam edeceğiz. Normalleşme sürecini sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına dikkat ederek en güzel şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Bu günlerin tekrarlanmamasını, ülkemizin ve dünyanın sağlık ve mutluluk dolu daha güzel günler görmesini diliyorum” dedi.

kadının ekonomiye katkısı ve dünyadaki değerini konuştu.

“ÜRETİMİN OLDUĞU HER YERDE KADIN VAR”

Pınar Yüzbaşıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kadının emeği iş hayatının her aşamasında mevcuttur. Kadın çalışarak iş gücüne katkıda bulunamasa da zaten evden o güce katkı sağlayandır. Ekonomik gelişmeler tabi bir bütün olarak değerlendirilmelidir. İş gücünde dayanışmanın olmadığı, paylaşımın yapılmadığı yerde herhangi bir gelişimin beklenmesi söz konusu değildir. Akedaş gibi önemli bir özel şirketin Genel Müdürlüğünde ve Kurumsal İletişiminde sizler gibi önemli iki isim var. Biz kadınlar iş gücüne katılımını, kadınların emeklerinin değer karşılığını alabilmelerini ve kadın olmanın gücünü dünyaya duyurabilmenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerde Kadın Personele önem verildiğini biliyorum, bizlerde aynı keza Kadın Muhabir ve köşe yazarlarımızla kadına yönelik istihdamlarımız var. İnşallah başarıyla iş gücüne de katkı sağlarız. Buralara gelerek bizleri ziyaretleriniz bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN) 

Editör: Haber Merkezi