Karaaslan, çok büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapmak için anlamlı bir ortam oluştuğunu ve verilen mücadeleyi burada ruhunun en derinlerinde hissettiklerini söyledi.

Milli Mücadelenin başladığı Samsun'dan, Milli Mücadeleye yön veren Kahramanmaraş'a selamlar getirdim diyen Karaaslan şunları kaydetti:

"12 Şubatta 100. yılını idrak ettiğimiz ve bugün bizlere neler hissettirdiğini, AK Parti'de siyaset yapmanıın ne anlama geldiğini çok daha iyi anlıyoruz. Biz burada geleceğimize yön veriyoruz. Bugün Cumhurbaşkanımızla yol yürümekten de gurur duyuyoruz. Bugün yine partimizin yenilenme ve tazelenmesine şahitlik ediyoruz. Bir yandan tecrübeyle yolu aydınlatırken, diğer yandan geleceğe ışık tutacak olan gençlerimizi ailemize katıyoruz. Aradan yıllar geçtikçe yeni yol arkadaşlarımız aramıza katıldı ve milyonlara ulaştık. Bugün 1 yıl içerisinde kovid-19'a rağman ailesine bir milyon yol arkadaşı katan ve 11 milyon aileye ulaşan partimizde, Kahramanmaraş teşkilatımızı da tebrik etmek istiyorum. Bu yolculuğumuz inşallah çok daha uzun sürecek. Önümüzdeki dönemde, mücadelemiz devam edecek ve bunu yaparken de öldürmeyen Allah güçlendirecek. Bizde o mücadelelerin içerisinden güçlü bir şekilde çıkacağız. Hep birlikte altına birlikte imza attığımız ve geleceğin Türkiye'si içinde Cumhurbaşkanımızın yanında, teşkilatımızın tüm mensuplarının belki de her seferinde ellerini semaya kaldıran ve bize dua eden hemşerilerimizn, bu kadroların hayırlara vesile olacak yeni çalışmalara imza atağına inancımız tamdır."

HABER: ÖMER FARUK SALMAN 

Editör: Haber Merkezi