İl Temsilcisi Ali Rıza Açıksarı Berat Kandili nedeniyle yaptığı açıklamada, Koronavirüs nedeniyle yaşanan sıkıntılı süreçte birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede edilen duaların başta Türkiye’de olmak üzere İslam alemine ve tüm dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Açıksarı mesajında; “İslam’da af ve kurtuluş mevsimi olarak ihya edilen ve mübarek üç aylar içerisinde rahmet ve arınma günü olan Berat gecesine kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Rabbimizin huzurunda omuz omuza saf tutacağımız, büyüklerimizle yeniden bir araya gelip paylaşımlarımızı çoğaltacağımız, huzur dolu ve sağlıklı günlerin yakın olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kahramanmaraşlı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Aleminin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum. Affımızı ve kurtuluşumuzu umduğumuz bu mübarek gece vesilesiyle yaşadığımız sıkıntıların bir an önce son bulmasını diliyorum” dedi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi