Ak parti teşkilatlarının 20 yıllık bir yönetme tecrübesi ile yol aldığına dikkat çeken AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, kampın erken seçiminin bir ön ayağı olmadığını söyleyerek Ak Parti’nin her daim seçime de hazır ilerlediğini ifade etti.

Görgel, Genel Merkezin oluşturduğu takvim doğrultusunda ilerlediklerine işaret ederek; “Erken Seçimin ön ayağı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü planlanmış takvim içerisinde yapılıyor bu kamp. Yani erken seçim şuan basın üzerinden bu kadar deklere edilmesi ya da muhalefet partileri tarafından bu kadar zikredilmese de bu kamp yine bu tarihte olurdu. Çünkü zaten her yıl planlanan ve planlanmış bir şekilde devam eden bir kamp. Eskiden İl Koordinatörlerimiz ve Bölge Koordinatörlerimizle biz yol haritamızı paylaşıyorduk, şimdi Bölge Koordinatörleri ve İl Koordinatörlerimiz sayılarımız arttı” ifadelerini kullandı.

“KAMPLA ERKEN SEÇİMİN ALAKASI YOK!”

Görgel, Genel Merkezin oluşturduğu takvim doğrultusunda ilerlediklerine işaret ederek; “Erken Seçimin ön ayağı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü planlanmış takvim içerisinde yapılıyor bu kamp. Yani erken seçim şuan basın üzerinden bu kadar deklere edilmesi ya da muhalefet partileri tarafından bu kadar zikredilmese de bu kamp yine bu tarihte olurdu. Çünkü zaten her yıl planlanan ve planlanmış bir şekilde devam eden bir kamp. Yani bizim takvimimiz yine Genel Merkezin oluşturduğu takvim şeklinde devam ediyor. Orada bir değişiklik yok. Ak Parti kadroları çok ciddi bir tecrübeye haiz. Elhamdülillah her girdiği seçimden de oyunu katlayarak, daha doğrusu yukarıya doğru bir ivmeyle yükselterek çıkmış bir parti. Burada Kahramanmaraş’ın katkıları çok. Ak Partinin Kalesidir Kahramanmaraş. Ak partinin kalesi olarak bizimde ciddi tecrübelerimiz var. Çok şükür şuan Genel Merkez kadroları da orada da MYK üzerinde de değişiklikler yapıldı. Orada da bildiğimiz daha önceki görevleri hasebiyle de teknik anlamda ya da teşkilat anlamında bizi doğru yönlendirebilecek arkadaşlarımız ya da büyüklerimizin olduğunu biliyorum. Çok daha sık ve çok daha rahat iletişim halindeyiz Genel Merkezle. Yani bu Kahramanmaraş’a özel bir şey değil. 81 İl Başkanıyla bir araya geldiğimizde bunları konuşuyoruz ve bununla da övünüyoruz. Biz kendi yol haritamızı belirlemek adına onlardan çok sık bilgi alabiliyoruz. Bu da bizim için kıymetli” dedi.

“BİZ HER AN HAZIRIZ”

Görgel, Ak Parti’nin erken seçime her an hazır olduklarını vurgulayarak, “Yarın sabah uyandığımızda erken seçim zikredilebilir, deklare edilebilir ama biz zaten her zaman kadrolu olarak hazır buna. Bunda da bir sıkıntı yok. Çünkü sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımız, mahallelerde sorumlu olarak belirlediğimiz yönetimlerimiz, yine aynı şekilde kırsal mahallelerdeki temsilcilerimizle beraber biz her an yine ana kademe kadrolarımızla, tüm ilçelerimizle beraber Kahramanmaraş adına da ve bütün Türkiye adına bunu söyleyebilirim. Çünkü benim geride bıraktığım 4 aylık İl Başkanlığı sürecinde 4 kez Sayın Cumhurbaşkanımla beraber bir araya gelerek İl Başkanları toplantısı vesilesiyle zaten bunları hep konuşuyoruz. Eminim ki bunlar benden öncede böyleydi ki biliyorum öyleydi. Yani her an teşkilatlar üzerinde kadroların eksiksizliği konuşulur ve biz sürekli genişleyerek büyüyen bir aileyiz. Üye sayımız noktasında da şuan nüfusa oranla kıyasladığımızda 11 Milyon üyesi olan bir partiyiz. O yüzden biz her an hazırız Erken Seçimde olsa bizim için bir sorun teşkil etmiyor” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi