Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Mevlüt Türkan, her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası’nı dolu dolu geçirecek şekilde bir etkinlik takvimi belirlediklerini söyledi.

Türkan, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanmaktadır” dedi.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Elbistan Belediyesi ile ortaklaşa olarak satranç, halk koşusu, dart, sokak basketbolu gibi sportif faaliyetler düzenleneceğini belirten Elbistan Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Mevlüt Türkan, “Masa tenisi turnuvamız 15 Mayıs’ta, satranç turnuvamız 21-22 Mayıs’ta, halk koşumuz 14 Mayıs’ta, sokak basketbolu turnuvamız da 13 Mayıs’ta yapılacak.

3 bin metre halk koşusu, Çeçenistan Caddesi’nden başlayıp Şehir Müzesi’nde son bulacak. Koşu, saat 10.00’da başlayacak. Diğer turnuvalar ise Elbistan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı bu sportif faaliyetlerde görmek istiyoruz. Dereceye girenler, çeşitli miktarlarda ödül verilecektir” şeklinde konuştu. HABER: YAVUZ NALBANTBAŞI

Editör: Haber Merkezi