3 ayrı kaynaktan yeryüzüne ulaşan doğal maden suyu ile sağlık turizmi noktasında ilk akla gelen yerlerden biri olan Ekinözü’nün İçmeler bölgesinde turizm sezonu başladı. Kurban Bayramı’nın akabinde başta Güneydoğu illeri olmak üzere birçok yöreden insanlar şifa bulma umuduyla ‘acı su’ kaynaklarının bulunduğu İçmeler’de otellere yerleşti.

Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, İçmeler’in her yıl bu dönemde binlerce kişiyi ağırladığını söyledi.

Sezonun ilk misafirlerinin geldiğini anlatan Başkan Eker, “İçmeler sezonunun başlamasıyla birlikte çevre illerden ve ilçelerden gelen çok değerli vatandaşlarımızı ağırlamaktan onur ve memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Başkan Eker, “Bu yıl pandeminin etkisinden uzak bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. İçmeler’deki turizm hareketliliği esnafımız ve kentimiz açısından büyük öneme sahip. Biz de bu bilinçle misafirlerimizi tatilleri süresince rahat ettirme adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ev sahipliğimizi Ev sahipliğimizi en iyi şekilde yaparak, memleketlerine döndüklerinde kentimizle ilgili güzel intibalar bırakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. HABER:YAVUZ NALBANTBAŞI

Editör: Haber Merkezi