Kahramanmaraş Yaşar Gölcü İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Meryem Azra ÇETİNKAYA, düzenlenen resim yarışmasında Türkiye 2. olarak Kahramanmaraş’ı, İlçesini ve eğitim gördüğü Yaşar Gölcü İlkokulunu başarıyla temsil ederek gurur kaynağı oldu.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt, makamında düzenlediği ödül töreninde Türkiye 2. olan 4. Sınıf öğrencisi Meryem Azra Çetinkaya’ya ödülünü vererek başarılarının devamını diledi. Okul Müdürü Bekir Güneşlice’ye de Teşekkür Belgesi takdim eden Harun Kurt emeği geçen herkese teşekkür etti.

  Okul Müdürü Bekir Güneşlice:“Bakanlığımızın yapmış olduğu resim yarışmasına katılarak enerjinin verimli kullanımı ve tüketimi konusunda farkındalık oluşturmayı, öğrencilerimize başta evleri olmak üzere bulundukları her ortamda enerji kaynaklarını verimli kullanma ve tüketme bilincini kazandırarak hem ev hem de ülke ekonomisine katkı sağlama  bilinci kazandırmayı hedefledik. Yaşar Gölcü ailesi olarak “Yaşar Gölcü Eğitimde Öncü”sloganı ile öğrencilerimizi çift kanatlı olarak yetiştirmeye devam ediyoruz. Öğrencimizi, öğretmenimizi, ailesini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi