Toplantı katılımcıların kendilerini tanıtımı ve Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu öğrenme Genel Müdürlüğünün Kalite Takip sistemi 2022 Yılı Eylem Planı ile ilgili 04/03/2022 tarihli ve 45054749 sayılı emirlerinin değerlendirilmesiyle başladı.

Daha sonra 2021-2022 Hayat Boyu öğrenme Kurumlarında açılan Mesleki Teknik ve Genel Sosyal Kültürel kursların değerlendirilmesi ele alındı.

Peşinden sırayla 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince açılan ve açılacak olan Destekleme Yetiştirme Kurslarının değerlendirilmesi, EPALE Projesi ile ilgili değerlendirme yapılması. Hayat Boyu öğrenme haftasında yapılacak etkinliklerin planlanmasının değerlendirilmesi, Geri Dönüşüm” ve “Sıfır Atık” Temalı Eğitim ve Faaliyetlerinin değerlendirilme, SU YE Sosyal Uyum ve Yaşam Eğitim Programının değerlendirilmesi, son olarak ta görüş ve önerilerle tamamlandı.

Dulkadiroğlu ilçesinde tarihi bir konakta gerçekleşen planlama ve değerlendirme toplantısına İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Yakup Saltalı, Bekir Akçin, Dulkadir Oğlu Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fevzi Oğuz, Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili HEM Müdürü Mehmet Bülbül,  Andırın Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil İbrahim Hakan Gök, Elbistan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Akış,  Afşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Şahan, Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Mutlu Aslantürk,  Ekinözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Recep Özer, Nurhak Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serhat Karahan, Göksun Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Akoğlu, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İrfan Gökceren, Çağlayancerit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü M. Zahid Aydemir,  Türkoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kıllı, Dulkadiroğlu Kapıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mesut Arguz,  Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili HEM Müdür Yardımcısı Hilmi Kişi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Ömer Okumuş, İl Millî Eğitim Müdürlüğü MEBBİS Yöneticisi Cuma Karaca ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü memuru Celal Akkurt katıldı. HABER: YASEMİN YÜZBAŞIOĞLU

Editör: Haber Merkezi