Bu projenin okul müdürlerine tanıtımı Onikişubat , Şehit Erol Olçok  Anadolu İmam hatip Lisesi salonunda gerçekleşti. Tanıtım toplantısına Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Harun Kurt, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan ve Onikişubat İlçesinde ki Ortaöğretim Müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen yaparak, geçmişte ki gençlerin durumu ile günümüz gençlerini kıyaslayarak” gençlerimize gereken önemi göstermeliyiz ve projeye gereken desteği vermeliyiz” dedi.

Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan, “Bu proje ile   gençlerimizin sosyal bilişsel ve akademik açıdan sağlıklı bir gelişim göstermelerini hedefliyor ve onları farklı projelere dâhil etmeyi ve çeşitli etkinliklere teşvik etmek amaçlıyoruz” dedi. Projenin işleyişi hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi.

İlçe okullarında yapılan sınavla jüri tarafından okul birincileri belirlenecektir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okul birincileri arasında tekrar bir yarışma yapılarak ilçe 1. 2. ve 3.sü seçilecek. Projeye paydaş olan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde de bu yarışmalar yapılarak, il genelinde ilçe 1. 2. ve 3.ncüleri arasında Mayıs ayında yarışma yapılacak, dereceye giren öğrencilere ödüller verilecektir. (HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER)

Editör: Haber Merkezi