Yardım törenine Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Tekir Jandarma Karakolu komutanı Bestami Ede, Merkezi İsviçre de bulunan Verein “Tut Elimi” Derneği Türkiye temsilcileri Selman Çeliktaş, İnsani Yardım Gönüllüsü Turgut Tunç, Çevrepınarı köy Muhtarı Ümmet Kuzgun, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Yardım töreni nedeniyle okulda bulunan Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli sınıf ziyaretleri de yaptı, öğrencilerle özellikle yüz yüze eğitim, pandemi, maske, mesafe ve temizlik konularını ön plana çıkarılan sorulu sohbet gerçekleştirdi. 3. sınıfı ziyaret eden kaymakam keçeli öğrencilere matematik işlemi sorarak doğru cevabı aldı.

Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen kaymakam Keçeli, “hakkıyla yapıldığında öğretmenlik mesleği zor ama bir o kadar da kutsal bir meslektir, nerede görev yaparsanız yapın öğrencileriniz için fedakarlık yaparak onları topluma iyi insan olarak kazandırın. İleride Ülkemize hizmet verecek bu iyi öğrenciler sizin eseriniz olacaktır, eğer ki fedakarlık yapmadan, ilgilenmeden kötü yetişen bir kişi de yine sizin eseriniz olacaktır, bunu unutmayın” dedi. (HABER: MELİHA KÜÇÜKÖNDER)

Editör: Haber Merkezi