Gelenek devam etti, daha önce de birçok kez il birincileri ve Türkiye dereceleri çıkaran Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursu başarının tesadüfi olmadığını gösterdi, bu yıl da başarılarına başarı kattı.

Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursu öğrencisi Mehmet Emre Tekinşen 2021 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavın’dan il birincisi ve Türkiye 42. si dereceleri yaparak şehrimizin medarıiftiharı oldu.

“BEYAZ TEBEŞİR BENİ İL BİRİNCİSİ YAPTI”

Duygularını dile getiren Mehmet Emre Tekinşen derece yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Başarılarında okulunun yanı sıra iki yıldır öğrencisi olduğu Beyaz Tebeşir’in de büyük katkılarının  olduğunu, Kurum’da çıkan daha önceki derecelerin kendini kamçıladığını, 11. sınıfta burada iyi bir eğitim  aldığını ve 12. sınıfta da eksiklerinin Kurum tarafından yapılan analiz testleriyle belirlenerek yoğun programlarla, rehberlik çalışmalarıyla, doping denemelerle giderildiğini ve hiçbir dersi aksatmadığını, öğretmenlere bolca sorular sorarak başarıyı yakaladığını söyledi ve son olarak da Beyaz Tebeşir’de bulunmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.  

Totalde ve bireyselde büyük başarılar yakalayan Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursunu, yöneticilerini ve eğitim kadrosunu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi