Geleneksel hale getirilecek olan Veli Kitap Okuma Yarışma Sınavının ikincisini ziyaret eden Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Şube Müdürleri Hüseyin Arslan ve Dilek Konuş, sınava giren velilere başarı dileğinde bulundu.Okul müdürü İsmail Kazancı, sınavla ilgili bilgi verdi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, tarafından okul yönetici ve öğretmenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Öğrenci velileri, okul komisyonu tarafından seçimi yapılan kitabı yaklaşık iki ay okuyarak 11.05.2022 tarihinde okulda yapılan yazılı sınava hazırlanmış oldular. Yapılan sınavda ter döken veliler okulda yapılan bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Veliler önemli olan birinci olmak değil, okulumuzun yaptığı bu güzel projenin içinde yer almak çocuklarımızın oturduğu sıralarda sınava girmekti, en önemlisi de kitap okuyarak yavrularımıza örnek olmaktı ifadelerinde bulundular.

Okul Müdürü İsmail Kazancı ise bu proje ile okuma kültürüne katkı sağlamayı, okul aile bütünleşmesini ve işbirliğini artırmayı hedefledik diyerek destek olan ve katılım sağlayan tüm velilere, okul proje ekibine ve tüm öğretmenlerine teşekkür etti. HABER MELİHA KÜÇÜKÖNDER

Editör: Haber Merkezi