Ruhunda zorbalık olanlar hiçbir zaman gerçek özgürlüğün ve gerçek sevginin gerçek adaletin, gerçek demokrasinin yanından bile geçmezler.

Bu işin üstesinden ancak cesur yürekler gelir.

Bu yolda işaret olan Cesur Lider Ali Babacan’ın Kahramanmaraş açılımı ve atılımı…

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) her derde Deva olmak için çalışmalar yürütürken Kahramanmaraş Cesur Yürekliler ekibinden oluşmuş adeta…

Kurucu İl Başkanı ve Kurucu İlçe Başkanları ile yola koyulan her derdin Devası.

Geçtiğimiz günlerde Dulkadiroğlu’nun Devası Salih Dökme ile birinci olağanüstü kongrede güven tazeledi.

Deva Partisi Bölge Koordinatörü Mustafa Satıcı, Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlu İl Başkanı İrfan Karatutlu’nun da katıldığı kongreye partililerde yoğun ilgi gösterdi.

Diğer partilerinde yoğun ilgi gösterdiği kongrede, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Muhammet Aydoğar, Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk’de yer alarak Dulkadiroğlu’nun Devası, tecrübeli ve cesur siyasetçi Salih Dökme’nin güven tazelemesine şahitlik ettiler.

Uzun zamandır görmediğimiz, özlemle beklediğimiz mahşeri kalabalığı Dulkadiroğlu Deva’da gözlemledik.

Tebrik ve Takdir etmek lazım.

Cesur Yürekli Siyasetçi, Partililerine seslenişinde ise, Ülkenin zor dönemden geçtiğini ve buna çarenin Deva olduğunu işaret etti.

‘Gençlerin umutsuz olduğu kadınların yaşam mücadelesi verdiği, babaların ailesini geçindirmek için çırpındığı, yıllarca ülkesine hizmet etmiş emeklilerimizin dar bütçeyle evlerine hapsedildiği bir dönemden geçiyoruz’ diyerek dertlere derman olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Biz kararlıyız. Biz inançlıyız. Biz umutluyuz. Biz hazırız. Yaşanan tüm sorunlara çözüm üretebilecek inançlı ve kararlı bir ekibimiz var diyen Dulkadiroğlu’nun Devası Salih Dökme İlçenin problemlerinin farkındayız ve çözebilecek güç ve kararlılıktayız mesajını da verdi.

  Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu ise Yüzlerce başvuru arasından Salih Dökme’yi seçtiklerini ifade ederek Dulkadiroğlu’nun Devası’na güvenlerinin tam olduğunu ve bağımlılıklarını bildirdi.

En önemli şey Güvendir, Güvenin olduğu her yer kazanım’a mahkumdur.

Gerçekten şeffaflığı ve ehliyeti, liyakati önemseyen bir çalışma ile belirlenen Salih Dökme Tecrübeli bir Siyasetçi…

 Yüzlerce başvuru arasından istekli ve gönüllü olarak yola çıktı.

Siyasetin toplumumuzu sürekli bir tehdit ve beka söylemi ile sindirmesine, hayatın her alanını hesapsızca kaplamasına itiraz eden Deva Dulkadiroğlu’na Salih Dökme ile Deva olmaya hazır.

Türkiye tek bir akla ve dar bir kadroya sığdırılamayacak kadar büyük bir ülke olduğuna inanıyoruz.

Bu noktada Salih Dökme, Kahramanmaraş’ın nüfus olarak ikinci büyük ilçesi Dulkadiroğlu’nda kısa zamanda teşkilatlanarak sahada halkımızın dertlerine DEVA olacak çalışmalara başlayacağı düşüncesindeyim.

Kalın Sağlıcakla…