Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Uniswap’ı (UNI) listeledi.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, 2,8 milyondan fazla kullanıcısına yenilikler sunmayı sürdürüyor.

Bugün, 700’ü aşan ekibiyle, her zaman kullanıcılarının öneri ve taleplerini dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma ekleyen BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Uniswap’ı (UNI) hizmete açıyor.

Uniswap (UNI) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası, BTC ve USDT işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. BtcTurk | PRO’da Uniswap (UNI) minimum yatırma çekme limiti 1 UNI olarak uygulanıyor.

Uniswap (UNI) hakkında:

UNI, Ethereum tabanlı ve merkeziyetsizdir. 

Uniswap, Ethereum platformundaki ERC20 dijital varlıkların takas edilmesi ve bu işlemlere likidite sağlamak için geliştirilmiş bir protokoldür.

Yenilikçi bir yapıya sahip Uniswap’te fiyatlar tamamen havuzdaki likidite oranına göre oluşuyor.

Uniswap (UNI) Ethereum ağını ve ERC20 dijital varlıkları destekleyen tüm cüzdanlarda saklanabilir. Masaüstü, mobil veya donanım cüzdanları tercih edilebilir.

Uniswap platformunda likidite sağlama ve takas işlemleri Ethereum cüzdanları kullanılarak doğrudan Ethereum blokzincirinde gerçekleştirilir.

Uniswap kullanıcılarının, akıllı kontratlar aracılığıyla havuzlara aktardığı Ethereum ve ERC20 dijital varlıklar, platform aracılığıyla takas edilebiliyor.

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, Türkiye’nin ilk ve dünyanın dördüncü kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013'te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 745 çalışanı bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 2,8 milyondan fazla kullanıcısına 7/24 hizmet veriyor.