Saat kaç olursa olsun ister yaya, ister araçla Hangi mekânda olursa olsun Eğer etrafta polis aracı ya da polis görmüşsem İçimden geçen şu oluyor: ? Tamam, Sıkıntı yok. Güvendeyim?

Ben işim gereği her gün her alanda olmak zorundayım.

Gece gündüz haber peşinde olmam gerek, zaman zaman tehlike içerisinde olmuyoruz da değil.

Tabi tehlike içindeysekte bir güvencemi var tabi…

Tam 175 yıldır bu ülkede yaşayan ve kanunlarla kurallarla bir derdi olmayan; Namuslu vatandaşın, Dürüst vatandaşın, Ülkesini, milletin, devletini seven vatandaşın, Benden farklı düşünmediğine de eminim.

Öyle ya, polisin olduğu yerden neden kaygı duyayım? Yaram yok ki gocunayım. Tam ters, eğer polisin olduğu bir mekândaysam Korunduğumu düşünürüm. Bu devirde kolay mı bedava koruma?!..

Nerede Polis varsa, başarı ve huzur vardır.

Bunun inancındayım…

Bilindiği gibi Salim Cebeloğlu Kahramanmaraş’a atanalı 4 ay gibi kısa bir süre oldu.

Geldiği günden bu yana birçok alanda Hizmet yaptı.

Huzur Operasyonları, Trafik Denetimleri, Kaçakcılık Operasyonları gibi birçok başarılı operasyonlara İlçe Müdür ve Şube müdürleri ile uyum içerisinde hareket ederek şehrin güvenliğini sağlamakta başarılı bir çizgi göstermiştir.

Terör ve KOM'da, Narkotik, Asayiş, PKK ile FETÖ olmak üzere çok önemli operasyonlara imza atıldı.

Şehirde güven varsa bu emniyet Teşkilatımızın başarılı oluşundandır.

Geçtiğimiz aylarda kendisine Hayırlı olsun ziyaretine Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faruk Aktemur, Yazı İşleri Müdürü İlker yiyen ve Muhabir arkadaşım Ömer Faruk’la birlikte gittiğimde kendisinin ‘Ben ülkemin neresinde ne zaman görev verilirse yapmaya hazırım. Gerek Emniyet Müdürü gerek Memur gerek bekçi, hiç fark etmez biz koltuk sevdalısı değil, memleket sevdalısıyız. Biz bu ülkenin güvenliği için buradayız ve burada olacağız’ diyerek gönüllerde taht kurdu.

Devleti yakından tanıyor ve biliyor, Kahramanmaraş’ta kısa sürede çok başarılara imza attı.

Devlet-Polis işbirliğinde önemli katkıları var…

Zarif, beyefendi kişiliği herkesin takdirini topluyor. 

Çok başarılı bir Emniyet müdürü profilini çizerek, kusursuz bir ciddiyetle görevini yerine getiriyor.

Adı hiçbir şaibeye karışmamış, itibar gören, saygı uyandıran mütevazı yaşantısı olan güzel özelliklere güzel Salim Cebeloğlu’nu yürekten kutluyoruz.