İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan M.T, Y.Ş.T, K.T, M.I. ve A.D'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T, Y.Ş.T, K.T, A.D, tutuklandı, M.I. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 Mart'ta Kahramanmaraş ve Muğla'da düzenledikleri operasyonla 5 şüpheliyi 60 kişiye faizli para verip imzalattıkları senet karşılığında icra takibi yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına almış, şüphelilerin ev iş yerlerinde yapılan aramada 1 tabanca, 50 fişek, senet, alacak defteri, belge dokümanları, çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilmişti.

-DEAŞ operasyonunda gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı

Suriye'deki çatışma bölgelerinde terör örgütü DEAŞ üyesi olarak silahlı eylemlere katıldıkları iddiasıyla gözaltına alınan İ.K, A.Ş., A.Ş. ve ismi açıklanmayan bir şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlıların 4'ü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 Mart'ta Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle terör örgütü DEAŞ yönelik operasyon düzenlen operasyonda 3 kişiyi gözaltına alınmıştı. Ekipler yaptıkları çalışma kapsamında terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla bir şüpheliyi daha yakalamıştı. Adreslerde yapılan aramalarda da bazı dijital materyallerde ele geçirilmişti.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi