Kahramanmaraş'ta ki olayda polis katilinin ailesi, katili gözaltına alan polislerden şikayetçi olunca, tepki gösteren vatandaşlar polisin yanında olduğunu sosyal medyadan gösterdi.

"POLİS LİNÇTEN KURTARDI"

Olay günü öfkeli olan vatandaşların elinden katili linç edilmekten kurtaran, yaralıyı bir an önce hastaneye götüren polislerin, internette kimin darp ettiği dahi belli olmayan bazı görüntüler dolayısıyla ifadelerinin alınarak, soruşturma açılması tepki çekti. 

"AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU"

Bölgede yaralı halde yerde yatan katil Karataş, vatandaşların lincinden polisin hızlı hareketiyle kurtarılmış, bir an önce ekip otosuna bindirilerek, hastaneye götürülmüştü. Burada yapılan müdahaleler sonrasında hayatını kaybedince, cenazesi için devlet araçları nakil için verilmedi. Aile ise kendi imkanlarıyla katili memleketi Isparta'ya götürmüştü. Olay günü çekilen bazı linç görüntülerden dolayı, ailenin şikayetçi olduğu ve ekip aracında olduğu tespit edilen 3 polisin Çarşamba günü ifadesinin alındığı ortaya çıktı.

"HERKES TEPKİ GÖSTERDİ"

Milliyetçi bir ruh ile her zaman devletinin ve polisinin yanında yer alan Kahramanmaraş halkı, milli mücadelinin 101'inci yıl dönümününde yaklaştığı şu günlerde yaşanan bu şikayet ve soruşturma olayıyla ilgili olarak, sosyal medyada adres vererek katilin darp edilmesi olayını üstlendi. Kimin yaptığı belli olmayan ancak bir el tarafından katile vurulduğu görülen görüntülerle ilgili vatandaşlar, "Katile ben vurdum. Adresim burası, gelin beni alın" gibisinden yaplaşımlar yaparak, polislerin yanında olduğunu gösterdi.

Editör: Haber Merkezi