Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte Kahramanmaraş şehir merkez ve şehrin giriş ve çıkışlarında denetim yapıldı. Kahramanmaraş'ta tam kapanma denetimlerinde 53 nokta oluşturuldu!

BELGESİ OLMAYANA CEZA YAZILDI

17 günlük tam kapanmanın ikinci gününde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetim gerçekleştirdi. Denetimde belgesini ibraz edemeyen vatandaşlara ceza yazıldı. Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte, kent genelinde oluşturulan 53 uygulama noktalarında polis ekipleri sıkı denetimler yaptı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde durdurdukları araçlardaki vatandaşların izin ve seyahat belgelerini tek tek kontrol etti. Belgelerini ibraz edemeyen vatandaşlara ceza yazıldı. Denetimlere Kahramanmaraş İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey'de katılım sağladı.

İŞLETMELERE DE SIKI DENETİM YAPILDI

Ekipler tarafından düzenlenen denetimlerde 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösteren bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar gibi işletmelerde vatandaşların ve işletme sahiplerinin tedbirler kapsamında alınan kuralara uyup uymadığı kapanma süresinde sıklıkla kontrol edildi. Kontrollerde zorunlu ihtiyaçları için yaya olarak dışarı çıkan vatandaşların kurallara riayet ettiği, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. (HABER: YAŞAR ERİKLİ)

Editör: Haber Merkezi