Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünce kent merkezindeki hırsızlık olaylarındaki suçluların yakalanması için operasyon düzenlendi.

Araştırma ve incelemelerin ardından adreslere operasyon düzenleyen ekipler, İbiş Y. (59), İsa K. (46), Ozan K. (26), Muhammed E. (26), Eyüp P. (25), Mustafa E. (21), Ahmet M. (21), Serdar F. (19) ile Ş.A. (17) ve A.G'yi (17) gözaltına aldı.

Operasyonda, otomobil, 6 motosiklet, 3 cep telefonu, para ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Meydana gelen olay yerlerinde delil incelemesi yapan polis ekipleri, bir yandan da olayın meydana geldigi bölgeyi kapsayan kamera araştırması ve eşkale uygun şahıslar üzerinde araştırma yaptı.

Yapılan araştırmalar sonrası harekete geçen polis, çok sayıda adrese operasyon yaptı. 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Çeştili bölgelerden 2 adet motosiklet çalan A.G.(17), farklı tarihlerde bir araçtan ve bir işyerinden cep telefonu çalan Ozan K. (26), düz kontak yapılarak çalınan otomobil içinde alınan Eyüp P. (25) ve Serdar F. (19), Motosiklet çalan Ahmet M.(21) ve Mustafa E. (21), gece yarısı bir işyerinden para ve malzeme çalan Ş.A.(17), işyerinden elektrik malzemesi çalan Muhammed E.(26), kapısını zorladığı marketten çok sayıda sigara ve para çalan İbiş Y.(59), bir şahsın parasını çalan İsa K.(46) yakalandı.

Yakalanan 10 kişinin suç kayıtları olduğu da öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen 10 şüpheli de tutuklanarak cezaevine teslim edildi

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi