Binlerce Araç ve Kişi Sorgulandı
Operasyonlar sırasında 193 bin 848 kişinin sorgulaması yapılırken, 522’si aranan şahıs olarak tespit edildi. Denetimlerde ayrıca 39 bin 429 otomobil ve motosiklet incelendi, çalıntı veya hacizli olduğu belirlenen 23 araç ele geçirildi.
Geçici Konaklama Yerleri ve İşletmeler Denetimde
Ekipler, 885 geçici konaklama yeri ile 68 kiralık araç firmasını kontrol etti. Bu denetimler sonucunda 6 işletmeye idari yaptırım uygulandı. Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçuna ilişkin yapılan çalışmalarda 26 şahsa adli işlem yapılırken, Kabahatler Kanunu çerçevesinde 188 kişiye para cezası kesildi.
Ele Geçirilen Malzemeler
Operasyonlar sırasında 63 ateşli silah, 861 fişek, tüfek kartuşu, 4 kesici alet, 465 bin TL değerinde ziynet eşyası ve toplamda 1 milyon 151 bin 130 TL ele geçirildi. Antalya polisi, şehirde güvenliği sağlamak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.