Geçtiğimiz günlerde ABD senatosunda çok tahlisiz bir akıl tutulması yaşanmıştır.  Daha düne kadar Türkiye ABD’nin büyük müttefiki diyenler bugün Türkiye’ye iftira, karalama ve bazı yaftalar yapıştırma gayreti içinde olduklarını görüyoruz. Neden acaba? Bugün ABD başkanı, yönetimi, senatosu, alt kurumları Türkiye’nin başına hangi ağları örüyor? Bu ağlardan en sonuncusundan başlayarak geçmişe doğru yol alalım, 30 Ekim 2019 tarihinde ABD, Temsilciler Meclisi Başkanı: “Bugün büyük bir gün” diyor…Demokrat Nancy Pelosi, “Bugün Kongre için büyük bir gün. Gelin bugün bu suçun (1915 olayları) bir soykırım olduğunu açıkça ortaya koyalım. Olanları asla unutmamalıyız” ifadelerini kullandı. Unutmayın hey alçak ABD’liler! Türkiye bugün olduğu gibi dünde mazlumun yanındaydı! Unutturmayın joniler! Türkler emperyalizmin karşısında dik duran Tek Müslüman ülke! Unutmayın milyonlarca oluşturduğunuz mülteci göçmenlere kapısını açan tek ülke Türkiye!

Amerika’nın insan haklarına olan bağlılığında asla taviz vermemesi gerektiğine vurgu yapan Pelosi de, “Ermeni soykırımının” tanınmasının geçmişin hatalarının tekrarlanmaması açısından önemli olduğunu dile getirdi“ dedi.

ABD’lilerin İnsan hakları kavramını ağzına alması gereken en son millet olması gerekir! Çünkü bunların insan hakları kavramında sadece Hristiyanlar, Katolikler, Yahudiler, Budistler, ateistler  var (!?) Hey ABD bu içi boş, sahte İnsan hakları söyleminle bugün Iraklı, Afganlı, Yemenli, Sudanlı, Afrikalı ve Suriyeli Müslümanları yurdundan ettin. Bu ülkelerin doğal zenginliklerini nasılda iç ettin! Bu ayıbın izleri daha alnında iken bunu nasıl söyleyebiliyorsun hey ABD (!) Senin için ancak petrol, doğal zenginlikler anlam taşır insan hakları değil! Hele Müslümanlar hiç değil!!!

Artık Ermeni temcit pilavından bıktık kardeşim!....

Bu ABD’lilerin kanında var kardeşim, adamlar kitabın iki yüzünü birden okumayı ne kadar seviyorlar…

ABD Senato kararı ile Türklerin baş düşmanı olduğunu ortaya koyuyorlar ama şu söyleme bakın! ABD Senato karar tasarısı Türk hükümetini hedef almıyor” diye utanmadan sıkılmadan birde böyle demezler mi? Burada insanın sabrı tavan yapıyor! Gidin bu yalanınızı başka ülkelere söyleyin…Buna kargalar bile güler hey Joniler…

ABD Türkiye’ye karşı ekonomik ambargo kararları alıyor! ABD Türkiye’nin ne kadar dahili ve harici düşmanları varsa bunlara hamilik yapmaya başladılar! YPG, PKK, Fetö bilimum terör örgütlerine kol kanat germeye başladılar…. Topunuz teröristleri üzerimize yollamayın yüreğiniz yetiyorsa siz gelin kalleş, emperyalist, ırkçı ve ruhsuz ABD…

7 haziran 2016 tarihinde yayınlanan “Emperyalist Ülkelerin Soykırım Oyunu…(2)” başlıklı makalemde ifade ettiğim gibi “Ancak Türkleri sözde soykırımla suçlama gayretleri durmamış; Bütün bu gerçeklere rağmen, sözde soykırım iddialarını gündemde tutmak için olağanüstü gayret sarf eden Ermeni komiteleri, terör eylemlerine yönelmişlerdir. Ermeni terör örgütleri, dış dünyanın tepkileri üzerine 1980’li yıllarda taktik değiştirerek, PKK terör örgütü ile işbirliğine girmişlerdir. 1984 yılında PKK sahneye çıkarılmış ve Asala-Ermeni terörü geri plâna çekilmiştir. Belgeler, Bekaa ve Zeli kamplarında ASALA ile PKK militanlarının birlikte eğitim gördüklerini ortaya koymuştur. Şu anda Ermeniler Türkiye’yi hedef almış tüm terör örgütleriyle işbirliği içindedir. PKK, PYD, YPG, DAEŞ, Paralel terör örgütü gibi bir çok terör örgütleriyle sıkı işbirliği içindedirler. Adeta düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla hareket ediyorlar…Ermeni komiteleri, sözde iddialarını Ermenistan devletinin açık desteği ve Ermeni Diasporası aracılığıyla sürdürmeye devam etmektedirler. Çeşitli ülke parlamentolarından “sözde Ermeni soykırımı”nı kabul eden yasaların ve önerilerin çıkmasını sağlamaya çalışarak, asılsız iddialarını dünya kamuoyuna kabul ettirmeye çalışmaktadırlar”

Sadece ABD değil diğer sünepe emperyalist ülkeler Almanya, Fransa,  İngiltere, Belçika, İsrail, Yunanistan…

Ermeni soykırım iddialarını resmen tanıyan ülkelere bir bakalım; Almanya, Arjantin, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Şili, Kıbrıs Rum Yönetimi, Çekya, Ermenistan, Fransa, Yunanistan, İtalya, Libya, Litvanya, Lübnan, Lüksemburg, Hollanda, Paraguay, Polonya, Portekiz, Rusya, Slovakya, İsveç, İsviçre, Suriye, Vatikan, Venezuela, Uruguay ve ABD bu düşman ülkeler kervanına katıldı. Hayırlı olsun tescilli bir düşmanımız daha oldu…Aslında büyük başların büyük düşmanı olurmuş! Aslında şimdi taşlar yerine oturmuş durumda….

 7 haziran 2016 tarihinde yayınlanan “Emperyalist Ülkelerin Soykırım Oyunu…(2)” başlıklı makalemde ifade ettiğim gibi “Soykırım kelimesini en son ağzına alacak ülke bile değil Almanya…Çünkü sicilleri öylesine bozuk ki…Sicili bozuk olan ülkeler bugün Türkleri soykırımla suçlama cesaretini nereden buluyor? Almanya, Rusya, Fransa, İngiltere ve ABD bir tarihlerine baksınlar!...Bu emperyalist ülkeler, soykırımın, sömürgeciliğin, hilekarlığın kitabını yazmış ülkelerdir. Sadece Almanlara değil diğer Avrupanın Hıristiyanlarına, Rusya ve ABD ülkelerine de güvenmemek gerek…şeklinde yazmıştım, bu tarihten bugüne 3 yıl geçti ABD’ninde gerçek yüzünü gördük çok şükür!....

Evet ABD’nin soy kırım kararı ne hukuki ne de ahlaki hatta nede siyasi bir geçerliliği yoktur. Sadece bize tescilli düşman olduklarının bir göstergesidir.

Bugün bakıyoruz ABD, AB ne kadar emperyalist ve Müslüman düşmanı ülkeler varsa Türkiye’ye boyunduruk takmaya çalışıyorlar, Ekonomik, siyasi, terör gruplarıyla, askeri ne kadar enstrüman varsa şu anda hepsini çalmaya başladılar!

Hey ABD İsrail vandallığını teşvik eden ve Orta Doğuda terörist devlet yaratan sen değil misin?

Irak halkını bugün fakirliğe ve iç savaşa mahkum eden sen değil misin?

Mısır halkının demokratik seçimle seçtiği hükümeti askeri darbe ile yıkan sen değil misin?

Suriye halkını yurdundan eden teröristlere peş keş çeken, illegal örgütlere başka ülkede vatan ettiren sen değil misin?

Senin gibi Türk düşmanı ve terörist sevicisi ABD Ermeni soykırımı desen ne olur demesen ne olur(?)

Ama Türkiye artık Ermenistan için kuşatma politikası, ekonomik, silah ambargosu ne varsa yapmalı hatta Azerbaycan ile derhal Karabağ sorunun çözümü noktasında Azerbaycan’a her türlü siyasi, askeri destek en üst perdeden verilmeli….Bu emperyalistler inanın bu kadar pervasızca davranamaz…Gerekirse Tükürüğümüz ile oradaki Ermeni şerefsizlerini  boğmalıyız…

Asıl unutulmaması gereken, ABD bugün Türkiye’yi bölmek için ne kadar terörist gruplar varsa bunlara 10 binlerce tır dolusu silah mühimmat desteği verirken Türkiye bu ülkeden parasıyla silah almak istiyor ama verilmiyor! Bunu unutmayacağız ve unutturmayacağız!!!!