AB ülkeleri daha öncede yaşandığı gibi Irak, Afagnistan, Sudan, Libya ve şimdi de Suriye göçmenlerine karşı insanlık dışı tavrını sürdürmeye devam etmektedir. Daha önce 5 yıl içerisinde Suriyede ki Esed rejimi, terör örgütlerin baskısından kaçıp göçmen veya mülteci durumuna düşen milyonlarca Suriyeli göçmenleri yine kapı önüne koymuşlardı. Öyle ki o AB ülkeleri demokratikliğiyle yardım severliği ile övünüp dururdu değil mi? Milyonlarca Suriyeli göçmenleri hakir görmeleri, düzenlerin bozulacağını bahane ederek AB ülkeleri Türkiyeye şu kadar milyon Avro yardımı yapacağız Türkiye Ortadoğudan gelen insan selini yeter ki göğüslesin demişlerdi… Yine AB Türkiye ile bir takım antlaşmalar yaparak kendi sınır kapılarını mülteci akınına karşı koruma altına almadılar mı? Yine bu AB ülkeleri aileleri paramparça edip okumuş meslek sahibi kişilerden sadece 1000-2000 kişiyle sınırlı tuttular. Yıllarca 5-6 milyon Suriyeli mülteciye hangi ülke ev sahipliği yaptı? Evini, sofrasını ve ekmeğini bu mazlum vatanından edilmiş gariban mülteciler ile hangi millet paylaştı? Tabi ki komşusu açken tok yatan bizden değildir düsturuna inanmış kadim Türk milletinden başkası değildir… Sözde demokrat, insan haklarına saygılı AB ülkeleri (!) ne yaptı bunu bir hatırlatalım…Başta, Almanya, Fransa, İngiltere, Yunanistan gibi ırkçı zihinyete sahip ülkeler kadın, çoluk çocuk, yaşlı göçmenlerin önüne tel örgüler çekmediler mi? Askerleri bu masum insanlar üzerine ateş açmadılar mı? Sis, ses bombalarını göçmen toplulukların üzerine atmadılar mı? Köpeklerini zincirlerinden koparıp masum göçmenlere saldırmadılar mı? AB ülkelerin böyle insanlık dışı tavırlarını acaba bu mülteciler Müslüman değil de Hristiyan, yahudu, Budist veya başka dinlerden olsaydı yine aynı hareketleri, eylemleri yaparlar mıydı? AB ülkeleri, liderleri gerçekten son 50 yılda tüm insanlık dışı hallerini dünyanın gözü önünde hep birlikte şahit olduk…Yalancı, sözsüz, içi boş vaatleri, bukelamin hallerini, vicdansızlığı kısacası insanlık dışı ne varsa hepsine şahit olduk…Bu acı gerçeklerden sonra hala AB ülkelerini insanlığın garantisi, özgürlüğün memleketi olarak görmek mümkün mü?

Hani bazen AB liderleri insanlıktan, özgürlükten ve demokrasiden bahsederler ya bunların söylemleri koca yalandan ibaretmiş…Bakın AB ülkelerine ırkçılık derseniz onlarda, din düşmanlığı onlarda, yalan ve dolan onlarda insanlık dışı tüm meziyetler de onlarda…Ne omurgasız insanlarmışsınız be Avrupalılar…

AB her halde bu yaşanan insanlık dramı karşısında duyarsız kalan sözde demokrasinin savunucusu bu ülkeler olsa olsa demokrasinin mezarlığı olabilirler. Bu AB ülkeleri umarım bilim insanları, siyasiler, yazarlar, milletlerler tarafından tüm çıplaklığı ile Vandal olduklarını söyleyebilirler. AB ülkeleri demokrasinin beşiği olamaz olsa olsa mezarlığı olur.

Suriyede Ocak ayından bu yana Esed ve Rusya milyonlarca Suriyeli Müslümanları yurdundan, evinden vatanında ettiler…

Türkiye AB ülkelerin geçmişte yaptığı yalan içi boş desteklerinden dolayı bu sefer bu göçmenlere sınırlarını açacağını söyledi. Haklı olarak 5 yıldır tek başına milyonlarca göçmene eğitim, sağlık, maddi ve manevi yardımlarını yaptı yapmaya devam ediyor ama daha fazla yardım direnci kalmadı. Kolay mı NATO, BM üyesi Türkiye bunların yardımı olmadan sahada 30-40 farklı terör örgütlerine, hem ABD hemde Rus ve Esed destekli teröristlerle tek başına mücadelesini sürdürüyor. Buna hangi AB ülkesi kaç hafta dayanabilir… Önceden terörist gruplar Rus yapımı kalaşnikof silah ve ABD yapımı lav ve lancerlerle saldırıyorlardı. Şimdi ise havan, top, füze, uçaksavar bir çok modern silahlar ile Türkiye’ye saldırıyorlar… Böylesine dirençli insanlık timsalı kaç ülke var?

Esed ve Rusyanın arka planda sinsi İranında oluşturduğu göçmen seli karşısında AB ülkeleri şimdiden tutuştu. Türkiyeye yine oyalama vaadi ile ülkende bu göçmenleri ağırla telkininde bulunuyorlar. Bunlar bu kadar sözsüz ve yüzsüz…AB hemen Yunanistana da 700 milyon avro yardımında bulunacağını söyledi…Ne için aman göçmenlere sınır kapını açma! Aman sınırına askeri yığınak yap ta Suriyeli mülteciler sınırında açlıktan ölsün diyorlar…Bu nasıl vicdan ya! AB Kadın, çocuk, yaşlı hasta masum insanlara ne için it yüzünü gösterirsin? Gözü var kör, kulağı var sağır hey vicdansız Yunanistan? Bu Suriyeli masum göçmenler Yunanistanda kalmayı orada bir istikbal aramayı zaten düşünmüyorlar sınırını aç AB ülkelerine gitsinler… Gariban göçmenlere ateş açtığı gibi basın mensuplarına da ateş açan insanlıktan nasiplenememiş barbar Yunanlar… Vicdanlarını körelmiş nankör, şahsiyetsiz Yunan toplumu gariban mültecileri denizde botlarla geçemeye çalışan kadın, çoluk çocuk insanların bindiği botları zıpkın ile patlatıp denizde ölüme terk eden bu Yunanlılara insan demeye dilim varmıyor…Masum göçmenlerin cüzdanını çalan şerefsiz Yunanlılar…Sınırda sadece insanlık dışı davranan Yunan polisi veya askeri değil halkı da alçakça bu mülteci kardeşlerin üzerine ateş açıyorlar…Bu nasıl bir ırk ey Allahım, Yunanlıların kafirliğini aslında en iyi bizler biliriz… Anadolumuzda atalarımıza ne zulümler yapmışlardı, aslında o zaman hepsini kılıçtan geçirmek gerekirmiş ama…insanlık yine bizde kaldı…

Hey AB ülkeleri! sizler demokrasinin beşiği değil mezarısınız, bunu sadece ben yazmıyorum, tarih de yazıyor…