Bina Yıkım Süreci Başladı
Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde yer alan 7 katlı bina, Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük hasar alarak kullanılmaz hale gelmişti. Mahkeme süreci sona eren bina için yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızla devam ediyor.
Korna Sesiyle Yıkım Anı
İş makinesi ile binanın kolonlarına zarar verilmesinin ardından, bina bir anda çöktü. Yıkım anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Binanın yıkılma anı, korna sesiyle birlikte saniye saniye kameraya yansıdı. Yıkım sırasında herhangi bir can kaybı veya ek bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.
Yıkım Çalışmaları Sürüyor
Hatay'daki diğer binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Yetkililer, depremlerden etkilenen bölgelerde güvenli alanlar yaratmayı hedefliyor.