“ Yedi Güzel Adam’ ı da yetiştiren Kahramanmaraş lisesi (Kara Lise)’nin 1971-1972 öğretim yılı 3-Fen B sınıfı mezun öğrencileri tam 48 yıl aradan sonra ilk defa, bir araya gelerek buluştular. Benimde aralarında bulunduğum sınıf arkadaşları Kervan Han da  bir araya gelmenin, tanışıklıklarını tazelemenin mutluluğunu yaşadılar,. Geçmiş günleri yad ettiler.

  Güzel bir akşam yemeğinden sonra arkadaşlar teker teker kısa hayat hikayelerini, tatlı hatıralarını anlattılar. O zamanın öğretmenlerinin daha disiplinli, öğrencilerinin de daha çalışkan ve başarılı oldukları dile getirildi.

  Gecikmişte olsa toplantıyı tertip eden, başta H. İbrahim Gümüşer’e ve diğer emeği geçenlere teşekkür edildi. Bu gibi toplantıların hiç olmasa senede bir de olsa tertip edilmesi ve birlikteliğin sağlanmasının önemi belirtildi. 50. Yıl kutlamasınındı daha geniş katılımlı yapılacağı söylendi.

  Daha sonra toplantıya katılanlara teşekkür edilerek, aramızdan ayrılan ahirete irtikal eden öğretmenler ve sınıf arkadaşlara rahmet dilenerek dua edildi. Gelecek toplantıda buluşmak üzere bir birlerine sağlık ve mutluluklar dilendi. Ve daha sora toplu fotoğraflar çekildi.